
1. ČERNOHORSKÝ REZEŇ
s údeným oštiepkom, zemiakovo-cvikové ragú
150 g/200 g (1, 3, 7)
8,90 €
s údeným oštiepkom, zemiakovo-cvikové ragú
150 g/200 g (1, 3, 7)
omáčka z pečených paprík, zemiakové gnocchi
220 g/200 g (1, 3, 7)
miešaný listový šalát s pečenou maslovou tekvicou, nakladaná cvikla, domáca bagetka
12 0g/200 g (1, 7)
citrónovo tymianová omáčka, beluga šošovica, restovaná zelenina
150 g/150 g (7)
Pondelok | Cesnakový krém (7) |
Utorok | Fazuľovica s údeným mäsom (7) |
Streda | Zeleninová s maslovými haluškami (1,3 |
Štvrtok | Frankfurtská s párkom |
Piatok | Boršč (7) |
Pondelok - Piatok | Slepačí vývar s rezancami |
Prihláste sa na odber nášho newslettera a každý pondelok vám zašleme aktuálne obedové menu na daný týždeň: